söndag 19 april 2009Gör som Claudia Schiffer, Kate Hudson och ett gäng andra kändisar med eko-stil, ge din teling möjligheten att lära sig cykla fortare med springcykeln LIKEaBIKE. Konsumentreporten Paul Nuki från The Sunday Times har utnämnt "LIKEaBIKE" till "best first bike". Nu finns den hos Unnamei, fraktfritt.

Det är så enkelt det kan bli
En cykel utan pedaler och inga kedjor. Ditt barn kan på ett naturligt sätt accelerera och bromsa med sina fötter. I början kommer ditt barn troligen att leda cykeln bredvid sig eller hantera den som en käpphäst. För att snart upptäcka att man sittandes lätt kan skjuta cykeln framåt med några få steg. Så småningom kommer barnet att springa med den, glida lite, sedan springa igen en stund – en härlig upplevelse samtidigt som det obesvärat tränar sin balans och motorik. En cykel från LIKEaBIKE uppmuntrar ditt barns naturliga entusiasm för att röra sig. När ditt barn sedan är redo för en vanlig pedalcykel behövs inga stödhjul eftersom barnet har tränat upp sin balanssinne.

Hållbart
LIKEaBIKEs cyklar är tillverkade av mycket slitstarka material, ramen består av bok- eller björkplywood eller gedigen aluminium. Hjulen har aluminiumfälgar med slutna underhållsfria kullager i rostfritt stål. Dessa cyklar är byggda för att hålla länge. Därmed kan en cykel med fördel lämnas vidare till småsyskonet när storasyskonet tar steget till en pedalcykel – en cykel för flera generationer helt enkelt!

Inga kommentarer: